Όσο μεγαλώνει το νησί της γνώσης, τόσο διευρύνεται η ακτή που αντικρύζει τον ωκεανό της άγνοιας.

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η δραστηριότητα της Λέσχης Ανάγνωσης συνεχίζεται και φέτος. Για αρχή σκεφτόμαστε να ασχοληθούμε με τις σχολικές γιορτές. Στόχος είναι μια εκδήλωση-συζήτηση με καλεσμένη την καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα Χριστίνα Κουλούρη.
Η κα Κουλούρη μας πρότεινε κάποια άρθρα της που θα αποτελέσουν ένα πρώτο υλικό για συζήτηση. Τα άρθρα αυτά έχουν αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας με την ετικέτα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ». Σας προτείνουμε να τα διαβάσετε και να συμμετάσχετε στην πρώτη μας για φέτος συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο Πειραματικό Γυμνάσιο Κορίνθου, στις 6.00 μμ.
Ελάτε στη συνάντηση αυτή για να προετοιμάσουμε μαζί τα ερωτήματα και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η συζήτηση, για να καταθέσετε την εμπειρία σας από τις σχολικές γιορτές και τις απόψεις σας για το πώς οι επέτειοι θα αποκτήσουν ουσιαστικότερο περιεχόμενο, θα κινήσουν το ενδιαφέρον των μαθητών και θα προκαλέσουν τη συμμετοχή τους.
Σας προτείνουμε να ανακοινώσετε τα σχετικά με την συνάντηση και την εκδήλωση και στους μαθητές ώστε να συμμετέχουν και αυτοί. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου είναι
http://lesxianagnosiskor.blogspot.com
Αφήστε τα σχόλιά σας και ψηφίστε στη νέα ψηφοφορία μας.

Στόχος της Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών παραμένει ο προβληματισμός και η ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα του σχολείου μεταξύ εκπαιδευτικών αλλά και μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών-γονέων.
Η συμμετοχή σας δίνει αξία στις συναντήσεις μας. Σας καλούμε να στηρίξετε και φέτος τη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών, μοναδική Λέσχη Ανάγνωσης στην Κορινθία αλλά και να ασχοληθείτε ενεργότερα με οργανωτικά θέματα των συναντήσεων, να συμβάλετε στην επιλογή των βιβλίων και των θεμάτων συζήτησης.
Πιο απλά, ζητούνται συνεργάτες…εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές.

Φιλικά
Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: